fynd och randigheter

Fyndade ju lite med Felicia igår. Spets och randigt kan man aldrig få för mycket av.

morgon och ljusa ögon

Fin, lagom seg morgon med Bright Eyes.
Jag har 41 listor på spotify.

spring ut och posta brev.

Såg ut lite såhär igår. Fick Felicias kängor på långlån eftersom mina spruckit i sulan och inte fungerar i regniga Borås. Himla bra! Nu ska jag ta tag i den här dagen. Ny-gammal hylla och möblering.

sena bussar, skumma butiker och glittrande tröjor.

Vara för sparsamma för att ta sig in på antikmässan eftersom vi hur mycket vi än vill ha den där kristallkronan och den där rokoko-fåtöljen faktiskt inte har tillräckligt med supiner. Istället hitta en ny skum liten secondhand som har studentrabatter och ciggaretter bakom disken. Gå i duggregn mot ett torg fyllt av bussar som aldrig är i tid men tillslut slänga sig in på en proppfull buss för att slippa regnet och ta sig nånvart. Leta efter glittrande tröjor och jackor som är på tok för dyra för att kalla sig secondhand-fynd. En söndag.

ödehus och promenad

En tvåtimmars promenad då man hinner kasta sig igenom en hel del ord. Fint.
Lyckan över att hitta ett ödehus.

thug lyf

Alltså. Hiphop-kulturen har tagit ett stadigt grepp om mig, så det är svårt att stå emot nu. Hängde ju lite med Dogge idag!

förkylningar och rebecca black

Att trotsa förkylningen genom att sjunga friday för full hals. Man ska inte vara så himla efterklok.

ghetto lyf


Swag_gurl i skolan idag. Fast glömde kameran hemma.

en fin vän

Idag så fyller hon 18 år och jag blir ensam kvar som 17 år i staden med för stora och för potentionella skor.
Hon som har det där magiska håret som alla förvånas av och hon som kan skrika ut sing ångest över det fittiga-borås. Hon som vill ha lite kärlek från fel sort och hon som fick mig skrattig på ett garderobsgolv. Hon är allt för bra ibland och idag vill orden inte vara på min sida!

lördag

l wish I had a pizza and a bottle of wine!

melankoli för sjutton

Gick runt i mörkret av ett dött centrum och firade Felicias sista dag som 17, lite lagom melankoliskt!

maskerad fredag

I fredags var det maskerad. Womanizer, the midninght beast och Snoop Dogg. Det är så vi rullar.

skjortor och klädtrasor på golvet

Har lyssnat på Edith Piaf och plockat bland mina högar av kläder som på senare tid bara växt likt berg på det kalla parkettgolvet. Med båda händerna fingrande bland klädtrasorna hittade jag en liten bit av mig själv som jag trodde hade glidit iväg för ett slag. Jag gillar ju faktiskt att ha det fint.

objektiv och fin pojk

[Något som tar kål på mitt humör och min kreativitet är att det förbaskade objektivet som jag beställt inte har kommit ännu! Men ni kan få se på lite annat fint!]


lite melankoli och fint.

Att gå ikapp på kalla kullerstensgator, röka en olovlig cigarett och drömma om framtiden. fantisera. Hoppa in i en glittrande kyrka när benen är för stela och händerna för frusna. Känna hur håret ligger runt om ansiktet och sticker av röklukt. Inte ta Gud på det allvar han borde förtjäna. För vi är unga och vill leva. Livet är inte perfekt, men det är just det operfekta som ungdomen älskar så fruktansvärt. Byta lappar mot en stämpel på handen som ska likna en ren men mest ser ut som svart kludd. Sånger om häxkonst och magi. Ett gungande hav av människor som vi inte är en del av. Gubbar som mumlar om småpunkare och hälsar att vi är himla vackra allihop. Krypa ihop i en säng tills klockan är tre på dagen, för att vi är så himla bra tillsammans.

fint och sömn

Har haft en himla fin dag men nu ska sömnen få komma tänkte jag.

skrivkramp och återseenden

Skrivkrampen släppte, så fick ett fint återseende med min lilla kjell-inge.

pojke och hund

Min dag har väl mest sett ut såhär.

funderingar

Jag är inte riktigt säkert på vad jag vill att det ska bli av den här bloggen. Så medans jag funderar och är förvirrad så kan ju ni berätta vad NI vill att det ska bli av den. Det skulle vara himla bra och fint!

jag finns

Jag är här och jag ska komma in i rutin. puss och kram.

en främling som kommer

Imorgon ska jag hämta en sånhär. Hon ska heta Swea och vi ska dansa vals och gå milslånga promenader!

stress och spontanitet

Har varit en flicka så sönderstressad att ringarna under hennes små blåa ögon är liksom inkarvade som för att förbli där i många månader framåt. Fast nu börjar de blekna igen. En hel vecka att fylla med spontanitet. Lycka.
Idag fann jag det här på golvet i mitt rum. Himla fint.

första oktober och våta kinder

Första oktober. Människor som tycker om varandra och vill väl men ändå bara får ur sig ord som skadar och skapar våta kinder. Det var så längesedan jag grät sist. Imorgon ska jag ta tag i allt.

RSS 2.0